2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'u Bayraktar çalıştırdı

Samsunspor'da teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin istifası nedeniyle takımı Ayhan Bayraktar çalıştırdı.


Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, bugün yaptığı çalışmayla hafta sonu deplasmanda oynayacağı Güngören Belediyespor maçının mesaisine başladı.

Teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin istifası nedeniyle yapılan antrenmanda takımı Samsunspor altyapı antrenörlerinden Ayhan Bayraktar çalıştırdı. Takımın yardımcı antrenörleri Bülent Tunçay ve Sabri Şirinoğlu, kaleci antrenörlüğünü ise Engin Şengül yaptı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmada futbolcuların kulüpte yaşanan son olaylardan dolayımorallerinin bozuk olduğu gözlendi.

Çalışmaya kaleci Hasan Sönmez ve Burhan Coşkun sakatlıkları nedeniyle katılmadı. Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağırılan Turgut Doğan Şahin ise idmanda yer almadı. Soğuk bir havada yapılan çalışma düz koşuyla başladı. Ardından futbolcular tek top çalışması ve çift kale maçla idmanı tamamladı.
Takımın başına gelen yeni teknik ekibin 21 Şubat'ta yapılacak olağan genel kurula kadar takımın başında olacağı ve teknik direktörü gelecek yeni yönetimin belirleyeceği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 19:06:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?