5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Sanayi Bölgesi sevinci

Samsun'un Kavak İlçe Organize Sanayi Bölgesi (OSB), altyapı ve yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na teslim edildi. 

Kavak Belediyesi, OSB'nin altyapı ve yol çalışmalarını tamamlayarak, Belediye Başkanı Bahri Kesici, Sanayi Bakanlığı temsilcileri ve OSB Samsun Bölge Müdürü Sinan Turgut'un katıldığı toplantıda OSB'nin temsili olarak teslimini yaptı. 

Sanayi bölgesi hakkında bilgi veren Başkan Kesici, "Biz Kavak Belediyesi olarak, hem OSB'nin yönetim kurulu üyesiyiz hem de alt yapı müteahhitliğini yaptık. Dolayısıyla her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Şu anda tüm altyapısı tamamlanan OSB'de fabrikalar yükselmeye başladı. Tüm fabrikalar tamamlandığında 500-600 kişiye iş imkanı doğacak. Kavakımız'ın geleceği çok parlak. Kavak yıllardır süren geri kalmışlığını yıkacak. OSB'nin olmazsa olmazlarından Küçük Sanayi Sitesi'nin de yapımını gerçekleştireceğiz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın birarada olacağı bu sitenin yapımına bu yıl sonu veya 2007 yılının başlarında başlayacağız" diye konuştu. 
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 21:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?