6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Sanayi sitelerine düzenleme geliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi'nin ardından İlkadım ve Örnek Sanayi sitelerinde de çalışma yapacaklarını söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Örnek Sanayi Sitesi'nde iş adamlarıyla bir araya geldi. Hizmet tanıtım gezisi düzenleyen Başkan Yılmaz, belediye olarak tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde gösterip, şehir ile ilgili düşüncelerini aktardı. Sanayi sitesinin pis ve bakımsız olmasının kendisine sorulduğunu belirten Başkan Yılmaz, sanayi sitesinin 1 yıl önce Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine dahil olduğunu, sanayi sitesinin düzene girmesi için çalışmalara başlandığını kaydetti.


İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerinde yönetim kurmayı düşündüklerini vurgulayan Yılmaz, "Etkin, işini bilen, iyi bir disiplinle kurulmuş olan dernek yönetimlerini kuralım. Bu dernek yönetimleri buralarda bazı prensipler, bazı sistemler kursun. Bunu da bizim sayemizde burada uygulasın istiyoruz. Bu uygulanmadığı takdirde çöpün, pisliğin, imalat atıklarının atılmadığı temiz bir yer haline gelir. Belediye olarak biz de ne kadar çalışsak bir türlü baş edemiyoruz. Sorunların giderilmesi için çalışacağız. Ama dernek yönetimin buralarda olması kesinlikle şart" dedi.


Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi'nde kanallar yapıldıktan sonra, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerindeki kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenileceğini dile getirdi. Yapılan çalışmaların tanıtılmasının önemine değinen Yılmaz, periyodik olarak Samsun'un tanıtımını yapacak, profesyonel bir organizasyonla çalışmayı düşündüklerini ifade etti.


Başkan Yılmaz, Batı Park'ta devam eden rekreasyon çalışmaları, 2. Bulvar Yolu, Doğal Taş Elemanları Üretim Tesisleri, Asfalt Üretim Tesisleri ile yeni yapılmakta olan huzurevi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 19:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?