2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sanayi ve Ticaret istişare toplantısı

SANAYİ VE TİCARET KARADENİZ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI

Samsun'da, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Samsun Öğretmenevi'nde yapılan, iller arası ve bakanlıkta olan diyalogların gelişmesi, kurumsal uyumun sağlanması, sorunların yerinde çözümü ve hizmet kalitesinin artırılması amaçlanan toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Hüsnü Tekin, başkanlık etti.

Toplantıların Erzurum, Diyarbakır, Adana, Ankara, İstanbul'da düzenlendiğini belirten Hüsnü Tekin, sorunları taşrada çözerek, yerinde masaya yatırmayı hedeflediklerini söyledi. Yedi kişilik ekiple, il müdürlerinin yaşadıkları sorunları tespit ettiklerini ifade eden Tekin, "Taşrada il müdürlüklerinin sorunlarını çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. 'Daha iyisini nasıl yapabiliriz'i tartışıyoruz. Elde ettiğimiz sorunları bir rapor haline getireceğiz" dedi.

Toplantıya Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Zühtü Bakır, Sanayi Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Demiröz, Personel Daire Başkan Vekili Ayhan Karaca, Samsun Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Arslan, Giresun, Ordu, Amasya, Tokat, Çorum, Sinop, Kastamonu, Trabzon ve Rize il müdürleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 11:50:03
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 14:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?