6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Sandal: Hamilelik ne zormuş!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsunlu hayranlarının karşısına çıkan ünlü pop sanatçısı Mustafa Sandal, sahnede eşinin hamileliğini değerlendirdi.


Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan ve 10 binlerce kişinin izlediği konserde sevilen parçalarını seslendiren Mustafa Sandal, bir süredir ekranlara ve konserlere, eşi Emina 7 aylık hamile olduğu için çıkmadığını açıkladı. "Artık çok yoruldum galiba. Baba olup junior Musti'yi sahnelerlere atmak lazım" şeklinde espri yapan Sandal, "Bir süredir ortalarda yokum. Çünkü eşimin bu hamilelik devrelerini doya daya yaşamak istiyorum. Biliyorsunuz, eşim hamile, bir ara doğuracak. Doğursun da görelim" dedi. Hamileliğin ne kadar zor olduğunu ifade eden Mustafa Sandal, "Ben kolay zannederdim. Hamile olunduğu zaman 9 ay sonra çocuk doğar zannediyordum. Meğerse öyle değilmiş. Eşim 7 aylık hamile, ben de sanki hamileymiş gibiyim. Yemin ederim eşim hamile kaldığında anladım hem kendi annemin hem de bütün annelerin kıymetini, o kadar anladım ki; bütün annelerin yanaklarından öperim" diye konuştu.


Daha sonra binlerce hayranı ile birlikte şarkılarını seslendiren ünlü popçu, bir Cumhuriyet evladı olarak, "Sonuna kadar" adlı şarkıyı Büyük Önder Mustafa Kemal'e armağan etti. Şarkının "Yetişemedim ben sana/Anlatamadım derdimi/Ağla gönül ağla/Yazık ettin yazık/Kendinden çok bana/Gücüm kalmadı artık, Her yokluğunda/Aylar geçse de/Yıllar geçse de/ Bir ömür böyle sürse de/Ben seni unutamam" dizelerini söylerken duygulanan Mustafa Sandal, gözyaşlarına hakım olamadı.


Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Mustafa Sandal, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

..
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 01:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şevvalnur uçar IP: 212.175.112.xxx Tarih : 21.05.2008 08:59:37

ya mustafa abi şu hamilelligi bırakta yanındaki kız çok güzel ve çok tatlıydı yani okadar kişi seni bırakıp kızı seyretti valla bu arada kızın adı neyaaaaaaa ,