4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Şantajla tecavüz ettiler

RESİMLİ ŞANTAJ YAPARAK TECAVÜZ İDDİASI

Samsun'un Kavak ilçesinde eşinden ayrılan ve boşanma davası devam eden kadına resimlerini çekip şantaj yapıp tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklanan 2 kişinin yargılanmasına başlandı.

Yenigün köyünde meydana gelen olayda, İstanbul'da ikamet eden eşinden ayrılarak Samsun'a gelen H.K.(22) adlı kadının resimlerini çekip şantaj yaparak tecavüz ettikleri iddia edilen Bekir T.(46) ile Fikri G.'nin (25) yargılanmasına başlandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında Bekir T. ile Fikri G., haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek kendini savundular. Bekir T., kendisine iftira atıldığını ifade ederken, Fikri G. ise genç kadın ile kendi rızasıyla birlikte olduğunu ileri sürerek, "Hatta babasının evinde bile birlikte olduk. Evin penceresine merdiven dayayıp beni içeri alıyordu" dedi.

H.K. ise her iki sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "İstanbul'da eşimden ayrılıp Samsun'a gelip babamın köyüne yerleştim. Fikri G. beni telefonla aradı. Benimle buluşmak istediğini söyledi. Kabul etmiyordum. Tacizlerinden bıkınca buluşup yüzüne karşı durumu söylemeyi düşündüm. Bizim evin 100 metre uzağında Fikri G. ile buluştuk. Oturup konuşmaya başladığımız sırada, Bekir K. geldi. Bizim resimlerimizi çekti. Elindeki fotoğraf makinesini göstererek, 'Benimle cinsel ilişkiye girmezsen, bu fotoğrafları herkese göstereceğim ve internette de yayınlayacağım' dedi. Ben kabul etmedim. Eve gideceğimi söyledim. Her iki sanıkta benim kollarımdan tutup zorla yere yatırdı. Elbiselerimi zorla çıkardılar. Önce Bekir K. kollarımı tutarak hareket etmemi engelledi ve Fikri G. zorla tecavüz etti. Daha sonra da Fikri ellerimi tutup Bekir tecavüz etti. Daha sonra da fotoğraflarımı herkese göstereceklerini söyleyerek tecavüzlerini sürdürdüler. Her iki sanıktan da şikayetçiyim" diye konuştu.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 19:08:01
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 19:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?