2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sarhoş dehşeti!

Samsun'da alkollü bir kişinin sokak ortasında bıçaklı saldırısına uğrayan şahıs hayatını kaybetti .

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi Alpgündem Sokak üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, alkollü olduğu ileri sürülen bir kişinin ekmek bıçağıyla saldırısına uğrayan Mustafa Baş (46) 4 yerinden bıçaklayarak ağır yaralandı. Ambulansla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Mustafa Baş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri Mustafa Baş'ı Engin M.'nin bıçaklayıp kaçtığını tespit etti. Polis, olaydan sonra kaçan ve aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen katil zanlısının peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 01:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keskin IP: 92.75.71.xxx Tarih : 24.09.2009 22:19:42

DEVAMLI SÖYLÜYORUM CAN GÜVENLIGIMIZ YOK:KÖPEK SÜRÜSÜNÜN SALDIRISINA UGRAYABILIRIZ,BIR MAGANDA KURSUNUYLA ÖLEBILIRIZ,BIR SARHOSUN SILAHIN DAN CIKAN MERMIYLE VE BICAK DARBELERIYLE ÖLEBILIRIZ VEYA KAFAYI DEMLEMIS BIR SAPIGIN KULLANDIGI ARABANIN ALTINDA KALABILIRIZ,BUNLAR GERCEK DEGILMI ARKADASLAR :NE OLACAK BÖYLE SAMSUNUMUZ VE ÜLKEMIZ NEREYE GIDIYOR-BUNLARA KIM DUIR DIYECEK -BANA DOKUNMAYAN YILAN BIN YASASIN DEMEYELIM YILAN BIR GÜN BIZEDE DOKUNACAKTIR-CÜNKÜ VAZIFESI DOKUNMAKTIR-BANA BIRAKSALAR BU MAGANDALRI BU SARHOSLARI BIRGÜNDE TEMIZLERIM SAMSUNA SELAMLAR-