6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SASKİ kanalları temizliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, yağışlar sonucu atıklarla tıkanan yağmur suyu hatlarının temizliğinin yapıldığını söyledi.

Coşkun Öncel, Atatürk Bulvarı'nda devam eden yağmur suyu kanal temizliği çalışmalarını yerinde inceledi. Atatürk Bulvarı'nın deniz ve kara bandında bulunan yağmur suyu hatlarının dolu olması nedeniyle bu bölgede temizlik çalışması yapmaya karar verdiklerini belirten Öncel, yağmur suyu kanal temizliğinin 142 bin YTL'ye malolacağını söyledi.

Atatürk Bulvarı'ndaki yağmur suyu hatlarının yağışlı havalarda tıkandığını ve bu bölgede göllenmelerin oluştuğunu anlatan Coşkun Öncel, "Bu olumsuz görüntüleri ortadan kaldırmak için 10 kişilik bir ekiple çalışmaları sürdürmekteyiz. Yağmur suyu hatlarından günde üç traktör atık çıkarıyoruz" dedi.

Kanal temizliğine bir hafta önce başladıklarını ifade eden Coşkun Öncel, çalışmalarının 3 ay süreceğini, Atatürk Bulvarı'nda sağ ve sol şerit yol kenarı ile yağmur suyu hatlarındaki temizliğin el ve makine gücü ile yapıldığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 16:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?