3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

SASKİ'den borcu olanlara uyarı!

SASKİ'DEN BORCU OLANLARA UYARI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Torba Yasa'dan yararlanmak isteyen vatandaşların geriye dönük su borçlarını yapılandırmaları için, SASKİ'ye dilekçe ile başvurmalarını talep etti.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, Torba Yasa olarak bilinen 6111 sayılı kanunun yasalaşmasından sonra geriye dönük su borçları olan vatandaşların bir dilekçe ile, bu yasadan yararlanmak için vakit geçirmeden başvurmalarını gerektiğini ifade etti.

Torba Yasa'dan yararlanmak isteyen vatandaşların içme suyu borçlarının 31 Aralık 2010 tarihine kadar olan borçlara 'yeniden yapılandırma' adı altında af getirdiğinin altını çizen Coşkun Öncel, "Bu af yasasından yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihi olan 2 Mayıs 2011 tarihini beklemeden, borçları ile ilgili olarak SASKİ Genel Müdürlüğü'ne bir dilekçe ile başvuru da bulunmaları gerekmektedir. Bu yasa yürürlüğü girdiği tarihten itibaren şimdiye kadar yaklaşık 630 vatandaşımız başvuruda bulundu. Borç yapılandırmaların da vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Vatandaşlarımızın yoğunluk yaşamamaları için son başvuru tarihini beklemeden dilekçe ile SASKİ Genel Müdürlüğü'ne başvurmalarını talep ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2011 Çarşamba 13:13:00
Güncelleme :6 Nisan 2011 Çarşamba 13:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?