6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SASKİ'den don uyarısı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, abonelerin, su sayaçlarını don tehlikesine karşı korumaları uyarısında bulundu.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, vatandaşların don nedeniyle su sayaçlarının arızalanması veya patlamasından kaynaklanabilecek, sorunlarla karşılaşıp mağdur olmaması için, tedbir almaları gerektiğini, ifade etti. Öncel, “Vatandaşlarımız, su sayaçlarını bez, çuval, talaş, naylon gibi malzemelerle muhafaza ederek, korunmaları gerekmektedir” dedi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgile göre, çarşamba gece yarısından itibaren, Samsun'da hava sıcaklığının, sıfırın altında 2 derecelere kadar düşeceğine dikkat çeken Coşkun Öncel, şunları söyledi: "Samsunlu vatandaşlarımızın tedbir almaları hem ekonomik hem de kullanım açısından kendi menfaatlerine olacaktır. Su sayaçlarının don tehlikesine karşı bez, çuval, talaş, naylon gibi malzemelerle sarılması ve koruma altına almaları gerekmektedir. Sarma ve koruma işlemleri yapılamıyorsa akışkanlık gece boyunca mutlaka sağlanmalıdır.”

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 00:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?