6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SASKİ'den gece mesaisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Fuar Caddesi'nde insan faaliyetleri ve trafiğin yoğun olması nedeniyle gündüz çalışmalar yapılamadığı için kanal temizliğinin gece yapıldığını belirtti.

Fuar Caddesi ile Mert Terfi Merkezi arasında geçmekte olan kolektör hattı kanal temizlik çalışmalarının 397 bin YTL'ye mal olduğunu ifade eden Coşkun Öncel, “Projenin amacı 24 Ağustos 2007 tarihinde yaşanan sel felaketi neticesinde ana kolektör hattının dolduğu için kanal taşkınlarının yaşandığı tespit edildi.

Fuar Caddesi'nde insan faaliyetleri ve trafiğin yoğun olması nedeniyle gündüz temizleme çalışmaları yapılamadığı için gece çalışma yapılmasını uygun gördük. Kanal temizlik çalışmaları akşam 20.00'den sabah saat 05.00 saatleri arasında sürdürülmektedir” dedi

Kanal temizliğinin insan gücüyle değil, en son gelişmiş teknolojik makinelerle, hızlı bir şekilde yapıldığını kaydeden Öncel, Fuar Caddesi'ndeki çalışmaların 15 güne kadar tamamlanacağını ve temizlik çalışmaları bittiğinde, kolektör hattına bağlı toplayıcı hatlarının rahatlayacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 12:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?