5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

SASKİ'den içme suyu atağı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, yapımına 15 Temmuz 2006'da başlanan 1. Etap Ana İshale Hattı İçme Suyu Projesi'nde, şimdiye kadar 4 bin 600 metre uzunluğunda içme suyu borusu döşendiğini söyledi.
 
Altınkum, Çatalçam ve Taflan beldelerini besleyecek olan 1. Etap Ana İshale Hattı İçme Suyu Projesi'nin 1 milyon 600 bin YTL'ye mal olacağını belirten Coşkun Öncel, "Yapımına 15 Temmuz 2006 da başlanan ve 7 bin metre uzunluğundaki projede, bugüne kadar 4 bin 600 metre boru hattı döşedik. Geri kalan 2 bin 400 metrelik uzunluğundaki içme suyu boru hattı çalışmaları devam etmektedir" dedi.
Altınkum, Çatalçam ve Taflan beldelerini kapsayan 1. Etap Ana İshale Hattı İçme Suyu Projesi'nin, ekim ayına kadar tamamlanacağını ifade eden Öncel, "Yapılan bu hat, 0-40 kodlarını besleyecek. İçme Suyu Projesi'ni zamanında tamamlamak için, 20 kişilik tecrübeli ve deneyimli bir ekiple çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu projeyi zamanında bitirerek, Samsun halkının hizmetine sunmak tek hedefimizdir. Bunu da başarmak için elimizden geleni yapmaktayız" diye konuştu. 

1. Etap Ana İshale Hattı İçme Suyu Projesi'nin, Samsun için büyük önem taşındığının altını çizen Öncel, "Bu proje tamamlandıktan sonra 2. Etap Terfi İstasyonları, Terfi Hatları ve Su Depoları İnşaatları'na start vereceğiz. Projenin tamamlanması ile birlikte Altınkum-Çatalçam ve Taflan Beldeleri'nin içme suyu sorunu ortadan kalacaktır" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 17:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.KEMAL C. IP: 85.103.189.xxx Tarih : 5.09.2006 21:38:05
Tesekkur ederiz sayın baskanım bizim icme suyumuzu dusundugunuz icin..!! Bu parasiyla kullanacagimiz bir hizmet once dose sonra amorti etsin kendisini kisa surede...!!!EEEE sira su camur deryasina gelmedimi sizce?? Fakat bu kendini amorti eden hizmetlerden degilde onun icinmi pek ALTİNKUM'A yol bakim hizmeti goturmuyorsunuz..!??CAMURDA BOGULACAGİZ nerdeyse!! En azindan buyuksehirin bakmakla mukellef oldugu 15 metrelik yollara bir bakabilseydiniz..!! Sadece SAMSUNA 18 KM mesafede kisin 2 cift ayakkabiyla(bunlardan 1 cifti cizme maalesef) asfalta cikabiliyoruz!!Altinkum belediye baskani CEMAL GULHAN'la ar anizda problem olabilir fakat benim [bizim) gunahimiz nedir???HALKA HİZMET herzaman kendini amorti etmeyebilir..VERGİMİZİ VERİYORUZ!!!