6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Satıcı değil içiciyim'

Samsun'da esrar ticareti suçundan yargılanan genç, satıcı değil içici olduğunu belirterek, 10 yıldır uyku bozukluğunun bulunduğunu ve bu yüzden esrar içtiğini savundu.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, arkadaşı Hakan A.'ya 30 YTL karşılığı esrar sattığı iddiasıyla yaklaşık 2 ay önce tutuklanan Fatih Ö.'nün (26) yargılanmasına başlandı. 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak' suçundan yargılanan Fatih Ö., mahkemede kendini savunarak, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. 10 yıldır uyku bozukluğu yaşadığını ileri süren Fatih Ö., "Ben uyku bozukluğumdan dolayı 2-3 yıldır esrar içiyorum. Psikolojik olarak bana iyi geldiğini düşünüyorum. Ancak, esrar satıcısı değilim. Olay günü çocukluk arkadaşım Hakan A. benden esrar istedi. Ben kendisine bulamayacağımı söyledim. Birlikte Çiftlik Mahallesi'nden tanımadığımız bir kişiden esrar aldık. Hakan A.'ya 10 YTL borcum olduğu için esrarın 10 YTL'sini ben ödedim. Ben çevresinde sevilen, sayılan biriyim. Niçin esrar satışı yapayım ki? Tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tahliye talebeni kabul etmeyerek, tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 16:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?