6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Saunaya fuhuş baskını

Samsun'da, bir saunaya düzenlenen fuhuş operasyonunda, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan ihbar sonucu, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kale Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir saunada masör olarak çalışan bayanların burada para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptığını tespit etti.

Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri 6 ay süren takibin ardından M.T.'ye ait söz konusu saunaya operasyon düzenledi.
Olayla ilgili olarak sauna sahibi M.T., eşi Z.T. ile B.Y., sauna çalışanları E.A., H. Ç., taksi şoförü Ş.A., polis memuru H.U. ve saunada masör olarak çalışıp fuhuş yapan 1'i Azeri uyruklu 3 bayan masör ile 1 erkek masör gözaltına alındı.


İfadeleri alınan erkek masör, taksi şoförü ve fuhuş yapan 3 bayan masör, savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, 1'i polis memuru, sauna sahibi, eşi ve diğer çalışanlardan oluşan 6 kişinin ise sorgulamaları devam ediyor. Saunada masör olarak çalışıp fuhuş yapan bayanların 15 günde bir sürekli Ankara'dan gelen yenileri ile değiştirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan 6 kişinin 'fuhuş yapmak için yer temin etmek", "fuhşa aracı olmak", "fuhuş yaptırmayı kolaylaştırmak" suçlarından adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?