4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

SBK, Kayseri önünde

SBK KAYSERİ ÖNÜNDE

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü(SBK), ligin ilk devresinin kapanış maçında PANKÜP Kayseri Şekerspor'a konuk oluyor.

Hafta içi erteleme maçında deplasmanda Çankaya Üniversitesi'ni mağlup ederek, Türkiye Kupası'na kalmayı garantileyen kırmızı-beyazlılarda hedef bu maçı da kazanarak ilk devreyi mutlu bitirmek. 17 Ocak Pazar günü (yarın) saat 14.00'te oynanacak olan karşılaşma öncesi SBK'da eksik oyuncu bulunmuyor.

PRENSESLER KAYSERİ'YE GİTTİ

Samsun Basketbol Kulübü, Kayseri Şekerspor mücadelesi için karayoluyla bugün Kayseri'ye hareket etti. Sabah saatlerinde Samsun'dan ayrılan kafile öğlenden sonra konaklayacağı otele yerleşti. Kırmızı- beyazlılar dinlendikten sonra maçın oynanacağı Atatürk Salonu'nda antrenman gerçekleştirerek hazırlıklarını tamamladı.

Samsun Basketbol Kulübü Başantrenörü Mustafa Arman Özkale, pazar günü yapacakları PANKÜP Kayseri Şekerspor maçını değerlendirdi. Bu maçın önemine değinen Özkale, "Biz Çankaya Üniversitesi'ni mağlup ederek Türkiye Kupası'na kalmaya hak kazandık. Kayseri'nin kupaya katılabilmesi için bizi yenmesi gerekiyor. Bu maç ligin geleceği adına bizim için de çok önemli. Çünkü ikinci devre zorlu maçlarımızı deplasmanda oynayacağız. Hem ligi mutlu bitirmek hem de gelecekte sıkıntı yaşamamak için bu maçı kazanmak

istiyoruz. Ancak zor maç olacak. Her iki takım da iyi kurulmuş ekipler. Ben sahada güzel bir basketbol oynanacağına inanıyorum. İnşallah bu kritik mücadelede daha az hata yapıp, galip gelen ekip biz oluruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 14:05:00
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 15:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?