6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SBK Julie Mcbride'yi transfer etti

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Lig takımlarından Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Amerikalı oyuncu Julie Mcbride'yi renklerine bağladı.


SBK, 25 yaşındaki Amerikalı oyuncu Julie Mcbride ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısına SBK Başkanı Hüseyin Tayinci, SBK Dış İlişkiler Sorumlusu Ahmet Erkan Yavuzer ve Julie Mcbride katıldı. SBK'da oynayacak olmaktan dolayı memnun olduğunu belirten Mcbride, "Çok ciddi sakatlık döneminden sonra SBK bana sahip çıktı. Öncelikle kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum. Samsun'da faydalı olacağıma dair söz veriyorum. Samsun'u da çok sevdim. Sezon başlayacağı için de çok heyecanlıyım" dedi.


Teknik heyetin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda Mcbride'yi takıma kattıkları için mutlu olduklarını söyleyen SBK Başkanı Hüseyin Tayinci, Mcbride'nin gard bölgesinde takıma katkı sağlayacağını inandığını söyledi.


2006-2007 sezonunda Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde sayı kraliçesi olan Mcbride, konuşmaların ardından sözleşme imzaladı.

İha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 17:27:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?