6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SBK mutlak galibiyete inanıyor

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Lig takımlarından Samsun Basketbol Kulübü(SBK), deplasmanda oynayacakları Ceyhan Belediyespor maçından mutlak galibiyet hedefliyor.


Geçen hafta yapılan değişiklikle göreve gelen Mali İşlerden Sorumlu Başkan Vekili İsmail Hut ve Basın Sözcüsü Murat Özdemir, kulüp binasında bir açıklama yaptı.

SBK'da yeni görev dağılımının birlikte kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyleyen İsmail Hut, görev değişiminin kamuoyu tarafından yanlış anlaşılmalara yol açtığını söyledi. Kan değişimin her kulüpte olabileceğine dikkat çeken Hut, "SBK'nın Samsun kamuoyuna yeni bir heyecan getirdiğini hepimizce biliyoruz. Biz bu görev değişikliğini son iki maçta aldığımız başarılarla sorumluğumuzun daha da arttığını biliyoruz. Bu yüzden bir dizi görev değişikliği yapıldı. Yabancılar üzerinde yaptığımız transferlerin ne kadar yerinde olduğunu vurgulamak istiyorum. Bu hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Ceyhan Belediyespor maçını galibiyetle döneceğimize, yönetim olarak inanıyorum. Burada hiç şüphesiz, galibiyetle döneceğimize düşünüyorum" dedi.


Takımda sakatlık olmamasının sevindirici bir durum olduğunu dile getiren Basın Sözcüsü Murat Özdemir, iyi oynadıkları Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı'na son dakikada şanssız bir şekilde yenildiklerini, Ceyhan Belediyespor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?