2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SBK Romanya'ya bileniyor

SBK ROMANYA'YA BİLENİYOR

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Eurocup Women H Grubu'nda Romanya'nın Municipal Targoviste takımı ile oynayacağı 3. maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Oyuncularının çoğu hasta olan SBK'da Eurocup Women'da kendi evinde oynayacağı Municipal Targoviste maçının hazırlıkları sürüyor. Gruptan çıkma şansını devam ettirebilmesi için bu mücadeleden mutlak galibiyetle çıkması gereken SBK'da hasta olan oyuncuların yavaş yavaş iyileştikleri ve Targoviste maçına yetiştirilmeye çalışıldığı açıklandı.

Eurocup Women'da yaptığı iki maçın ikisini de kaybeden SBK, Targoviste maçını kazandığı taktirde bir basamak üste çıkarak gruptan çıkma iddiasını sürdürebilecek. SBK, bir sonraki hafta yine evinde oynayacağı Dynamo Kursk mücadelesinden de galibiyet çıkarabilirse gruptan çıkma şansı iyice artacak.

SBK'nın bulunduğu H Grubu'nda K.V. Imperial AEL 4 puan ile birinci sırada yeralırken, Dynamo Kursk 3 puanla 2. sırada, Municipal Targoviste 3 puan ile 3. sırada, SBK ise 2 puanla son sırada yeralıyor.

Ayrıca, Euro Cup Women H Grubu 3. maçında evinde Municipal Targoviste'yle karşılaşacak olan SBK'nın bu mücadelesini yönetecek başhakem Çek Cumhuriyeti'nden Robert Paulik, yardımcısı ise Gürcistanlı Maka Kupatadze.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 18:52:02
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 21:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?