2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SBK yeni sezona hazırlanıyor

Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Samsun Basketbol Kulübü (SBK), yeni sezon hazırlıklarına İlkadım Atletizm Sahası'nda yaptığı çalışmayla devam etti.


Yeni hazırlıklarını değerlendiren SBK Baş antrenörü Cantuğ Keskindemir, kendilerinin teknik ekip olarak yeni sezonda hazır olmak için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Hayırlısı ile yeni sezonu yerli oyuncularımız ile açtık. Yabancı oyuncularımızın da Samsun'a gelmesi ile birlikte artık tam olarak çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bizler de teknik ekip olarak oyuncularımız ile yeni sezona hazırlanıyoruz. Yorucu ve uzun maratonda formda kalmak için her çalışmaya katılmaya özen gösteriyoruz" dedi.


SBK'nın bu yıl yaptığı önemli transferlerden birisi olan Gülşah Akkaya, takımın en çalışkanları arasında yer alıyor. Sezon başı olmasına rağmen formunu koruduğu gözlenen tecrübeli basketbolcunun en büyük hobisi ise müzik dinlemek. Antrenmanın koşu bölümlerinde müzik dinleyerek stres atan Gülşah, yeni sezon için çok iddialı olduğunu kaydetti.


Öte yandan, Samsun Basketbol Kulübü'nde geçen yıl takımın masörlüğünü yapan Özgür Kalkan'ın görevinden ayrılmasının ardından boşalan göreve Eyüp Elmas getirildi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 12:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?