2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SBK'da moraller düzeldi

SBK'DA MORALLER DÜZELDİ

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde İstanbul Üniversitesi ile oynadığı karşılaşmadan galip ayrılarak mağlubiyet serisini sonlandıran Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Eurocup Women H Grubu'ndaki son maç için Romanya'ya hareket edecek.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü, ligin 8. haftasında kendi evinde İstanbul Üniversitesi'ni yenerek hayati bir galibiyet aldı. Ligde alınan diğer sonuçların ardından bir maçı eksik olan SBK, 10 puanla 10. sıraya yerleşti. Önümüzdeki hafta deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'a konuk olacak olan SBK, ligde galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında galip gelerek ilk devreyi ilk 8 içerisinde bitirip Türkiye Kupası'na katılmayı hedefliyor.

 

GALİBİYETİ KUTLADILAR

İstanbul Üniversitesi karşısında alınan galibiyetin ardından SBK yönetimi ve oyuncular Atakum'da bulunan bir balık restoranda galibiyeti kutlarken, yemeğe Başkan Vekili Ahmet Öztürk, Genel Sekreter Murat Özdemir, Bayan A Takım Sorumlusu Soner Şevket Göksel, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Tuncer ile birlikte teknik ekip ve oyuncular katıldı. Bir açıklama yapan İdari İşlerden Sorumlu Başkan Vekili Ahmet Öztürk, "Uzun bir aradan sonra alınan bu galibiyetten dolayı hepinizi kutluyorum. Ligde çok

şanssız mağlubiyetler aldık, ancak İstanbul Üniversitesi maçında takım olarak çok iyiydik. Bunu bir çıkış olarak görüyor ve devamının gelmesini diliyorum" dedi.

 

İSTİFA DEĞİL GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

SBK Başantrenörü Cantuğ Keskindemir'in istifa edip menajer olduğu yönünde basında çıkan haberlerle ilgili yapılan açıklamada, kulübün kurulmasında büyük pay sahibi olan ve ilk günden itibaren takımın bir neferi gibi çalışan Cantuğ Keskindemir'in başantrenörlükten yetki alanı genişletilerek genel menajerlik görevine getirildiğini belirtildi. SBK Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İstanbul Üniversitesi maçının oynandığı gün bazı yerel gazetelerde çıkan Cantuğ

Keskindemir'in istifa ettiği yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Bu haberler bizleri ve camiamızı derinden üzmüştür. İstifa eden bir kişi kulüple bütün ilişkisini keserek tamamen ayrılır. Ancak Cantuğ Keskindemir'in durumu böyle değildir. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla Cantuğ Keskindemir'in yetki alanları genişletilerek kendisini genel menajerlik görevine getirilmiştir. Bu bir istifa değil, görev değişikliğidir. Teknik ekibimizin bütünlüğünü bozmadan yaptığımız bu değişikliğin takımımıza başarı

getireceğine inanıyoruz. Kulübümüzde genel menajer olarak görevlendirilen Cantuğ Keskindemir'e yeni görevinde yönetim kurulu olarak başarılar diliyoruz."

Ayrıca, FIBA Eurocup Women H Grubu'nda mücadele eden ve yapılan müsabakaların hepsinden mağlup ayrılan SBK, grubunda Municipal Targoviste ile son maçı için Romanya'ya gidecek. Romanya'da yapılacak müsabakanın ardından ligde oynayacağı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'la müsabakası için Samsun'a gelmeden Kocaeli'ne geçecek.

SBK'DA MORALLER DÜZELDİ
SBK'DA MORALLER DÜZELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 17:11:00
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 23:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?