2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SBK'da neşeli idman

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde gösterdiği başarılı performans ve aldığı flaş sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Play-Off yarı final ilk maçında karşılaşacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.


Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Galatasaray ile oynanan maçı 85-82 yenilerek elenen SBK, play-off yarı final ilk maçında karşılaşacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı. Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan antrenman, antrenör Cantuğ Keskindemir yönetiminde gerçekleştirildi.

Taktik ağırlıklı geçen idmanda oyuncuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi. Kendi sahalarında yenilmezlik unvanını sürdürmek istediklerini söyleyen
antrenör Cantuğ Keskindemir, ligde Mersin takımıyla yaptıkları 2 maçı kazanmalarında ötürü play-off'lara 1-0 önde başlayacaklarını söyledi.


Mersin Büyükşehir Belediyespor maçında seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu açıklayan Keskindemir, "Taraftarımızın salonu her zaman olduğu gibi yine doldurmasını bekliyorum. Bugün başladığımız çalışmalarımızı kazanmak için yapıyoruz. Kendi sahamızda yendiğimiz takdirde Mersin takımı karşısında play-offl'arda 2-0 öne geçmiş olacağız. Bu da bizim açımızdan işin yarısı bitmiş gibi olacak. Maçın bizim için zor geçeceğini düşünüyorum. Amacımız, Mersin Büyükşehir Belediyespor takımını eleyip, Teknosa
Bayanlar Türkiye Kupası karşılaşmalarında alamadığımız kupayı play-off mücadelesi sonucunda almak" dedi.
 

SBK-Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının 21 Nisan günü saat 18.00'de Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılacağı bildirildi

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 20:01:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?