4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

SBK'da Tarsus mesaisi sürüyor

SBK'DA TARSUS MESAİSİ SÜRÜYOR

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü'nde(SBK) Tarsus Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

Ligin ilk devresini 7. sırada tamamlayan ve ikinci yarının ilk maçında Tarsus'a konuk olacak olan Kırmızı- beyazlılar, günü çift antrenmanla geçirdi. Sabah kondisyon merkezinde çalışan SBK, akşam ise Yaşar Doğu Spor Salonu'nda taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada Başantrenör Mustafa Arman Özkale, sık sık çalışmaları durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. Öte yandan antrenman sonunda oyuncularıyla bir toplantı yapan Özkale, Tarsus Belediyespor maçının önemi hakkında sporcularına bilgi verdi. Kırmızı-beyazlılar yarın yapacağı çalışmanın ardından ise hazırlıklarını tamamlayarak Mersin'e hareket edecek.

 

QUİANNA NEŞE KAYNAĞI

SBK'nın Amerikalı oyuncusu Quianna Nehma Chaney, yapılan çalışmalardaki performansının yanı sıra neşesiyle de dikkat çekiyor. Öncesi gün yapılan antrenman öncesi sempatik hareketleriyle arkadaşlarının neşe kaynağı olan Quianna, Tarsus Belediyespor maçında kırmızı-beyazlıların önemli kozlarından birisi olacak. Bu zamana kadar oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Amerikalı oyuncu, teknik ekibin en çok güvendiği oyunculardan birisi.

SBK'DA TARSUS MESAİSİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 12:34:05
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 16:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?