6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SBK'dan Başkan'a ziyaret

Geçen sezon Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ne çıkan Samsun Basketbol Kulübü(SBK), Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ı makamında ziyaret etti.

Zorlu bir sezonun ardından Basketbol 1. Ligi'ne çıktıklarını belirten SBK Başkanı Hüseyin Tayinci, yeni sezonun hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydetti. Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde ilk sezonda hedeflerinin ilk 7 içerisinde yer almak olduğunu ifade eden Başkan Tayinci, “Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi devlerin arasında bir Samsun takımının yer alması gurur verici. Bu gururun devamı ve büyük başarıların elde edilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Öncelikle tüm şehrimizin kenetlenmesini ve maçlarımızda bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Yerel yöneticilerimizden de takımımıza destek bekliyoruz” diye konuştu.

BAŞKANDAN 3 BİLGİSAYAR
Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde bir Samsun takımının yer alacak olmasının kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, imkanları doğrultusunda her zaman SBK'nın yanında olacaklarını söyledi. Açılacak olan kulüp binasına 3 bilgisayar hediye eden Başkan Kaldırım, “Başarıya inanmış bir takım ve özverili bir yönetim ile elde edilen başarının devamını diliyoruz. Samsun'un şu an 1. Lig'deki tek takımı olan Samsun Basketbol Kulübü'nün başarılı bir performans ile ligde kalıcı olması ve Samsun adının sportif alanlarda daha çok duyulması için elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 13:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?