2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SBK'dan imdat çığlığı!

Samsun Basketbol Kulübü (SBK) Basın Sözcüsü Murat Özdemir, SBK'nın maddi açıdan çok zor günler geçirdiğini belirterek, bu şekilde devam ederse yönetim olarak işin sonunu karanlık olarak gördüklerinin altını çizdi.


Kamuoyundan bekledikleri desteği bir türlü bulamadıklarını ifade eden SBK Basın Sözcüsü Murat Özdemir, "Yönetim olarak biz bu işi ne kadar sürdüreceğimizi düşünüyoruz. 1. Lig'e ilk çıktığımız sene şampiyon olmasak bile güzel bir yerde bitirelim istiyoruz. Samsun'a Avrupa takımı getirelim. Bunların olması için ise maddi destek olması gerekiyor.

Potanın Yıldızları adlı bir yardım kampanyası başlattık. Bunda bile Samsun kamuoyundan bir destek göremedik. TSO'da 6 bine yakın kişi oy kullandı. Bunların en az 3bini, bin TL verebilirdi. Takımımız ligde şampiyonluk adına iddialı konuma geldiyse bunu geri döndürmeyelim. Bütün gayretimiz Samsun'a basketbol liginde şampiyon yaşatmaktır. Oyuncularımızın 2008 yılından alacağı yok. Ama 2009 yılından itibaren aylık ödenmesi gereken paraları hala ödeyemedik" dedi.


Hafta sonu deplasmanda Tarsus Belediyespor ile oynayacakları müsabakadan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Murat Özdemir, her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, federasyonda Fenerbahçe ile SBK arasında şampiyonluğun yaşanacağının konuşulduğuna dikkat çekti.

İha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 19:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?