6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SBK`nın başarısı All-Star`ı getirdi

Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, Samsun Basketbol Kulübü'nün ligde gösterdiği başarı nedeniyle All-Star organizasyonun Samsun'da yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

All-Star etkinlerinin 10 Ocak tarihinde Samsun'da yapılacağını söyleyen Basın Sözcüsü Özdemir, bu organizasyonun Ankara, İstanbul ve İzmir'den sonra ilk defa Samsun'da yapıldığını dile getirdi.

Etkinlikte 3 sayı yarışması, dansçı kızlar, yetenek yarışması, konser ve yerliler ile yabancılar arasında müsabakanın yapılacağını belirten Özdemir, "Bu organizasyonun ilimize verilmesinde Samsun Basketbol Kulübü'nün yakaladığı başarının büyük bir etkisi vardır. Yeterli bir salonun yapılması, altyapının
oluşturulması, gelecek olan misafirlerin konaklayacağı yerlerin yapılması ve ihtiyaca cevap bir hale getirilmesiyle inanıyoruz ki daha büyük organizasyonlar Samsun'a verilecektir. Salon konusunda elbette sıkıntılarımız var. Ama Büyükşehir Belediyesi'nin bir salon projesi var, onu bekliyoruz" diye konuştu.

Panküp TED Kayseri Koleji maçını aldıkları takdirde ligin ilk devresini büyük olasılıkla ikinci bitireceklerini kaydeden Özdemir, aynı zamanda ikinci yarıda fikstür avantajına da sahip olduklarını, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Mersin Büyükşehir Belediyesi gibi güçlü takımlarla kendi evlerinde oynayacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 01:04:51
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 01:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?