4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Scania'dan gurur tablosu

SCANİA'DAN GURUR TABLOSU

Alnak İnş. Malz. Taş. İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti, Scania Samsun Bölge Bayii'nden 7 çekici alarak araç filosunu 47'ye yükseltti.

Alnak İnş. Malz. Taş. İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti , Gopet Petrol Ürün. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. firmaları bölgenin en büyük ağır büyük Scania TIR filosuna sahip. Şirket en son alımlarla Scania TIR filosuna 7 adet TIR daha eklenerek, sayıyı 47'ye yükseltti. Altun ailesine ait firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Altun, Başkan Yardımcısı Hakan Altun, Orhan Altun'un eşi Hüsniye Altun, Hakan Altun'un eşi Zübeyde Altun ve torun Tolga Altun, Scania Samsun Bölge Bayii'nde düzenlenen törene katılarak TIR'ları, Scania Samsun Bölge Bayisi ve Erçal Grup Genel Genel Koordinatörü Burhan Erçal'dan teslim aldı.

Şirketin başkan yardımcısı Hakan Altun'a ayrıca TIR işlemeli bir plaketin verildiği törende konuşan Burhan Erçal, "Toplanmamızın sebebi Altun ailesinin, 7 araçlık Scania çekicilerinin teslim töreni. Aileye katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Altun ailesi, 2006 yılından buyana bizleri tercih ettikleri, Scania araçları sürekli büyüttükleri için teşekkür ediyorum. Şirketim ve Scania ailesi olarak kendilerine minnettarız. Bölgenin en büyük Scania filosu. Şirket istikrarlı bir şekilde 2006'dan buyana filoyu büyütmüştür. Bundan sonraki süreçte de büyümesini sürdürmektedir. İlave 4 adet daha Scania çekici almak istediğini Altun ailesi bildirdi, 11 adet aracı yeni bünyesine katacaktır" dedi.

Çekicileri alan firmanın esas iştigal konusu uçucu kül, çimento nakliyesi ve temini. Ordu Ünye Çimento'nun en büyük bayisi konumunda. Ayrıca Ünye-Fatsa çıkışında bulunan Gopet Petrol Ofisi istasyonunun da sahibi olan Altun ailesi, Ünye girişindeki Hasan Bey Oteli'ni de işletmekte.

SCANİA'DAN GURUR TABLOSU
SCANİA'DAN GURUR TABLOSU
SCANİA'DAN GURUR TABLOSU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 13:23:04
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 19:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?