2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Seçim çalışmaları devam ediyor

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, seçim çalışmalarına iş adamları toplantısı, hastane, esnaf ve ev ziyaretleri ile devam etti.


Başkan Kaldırım, Samsun Şehir Kulübü'nde düzenlenen destek yemeğinde Samsun iş dünyasının tanınmış isimleriyle bir araya geldi. Samsun Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hacı Eyüp Güler'in öncülüğünde gerçekleştirilen yemekte Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım'ı ağırlayan iş adamları, ilk olarak geçen 5 yılı ve gelecek 5 yıldaki projeleri dinlediler. Daha sonra merak ettikleri soruları Başkan Kaldırım'a yönelten iş adamları, özellikle Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) projesinin iş dünyası için önemli bir hale geldiğini belirterek bu projenin ilerleyen aşamaları hakkında bilgi aldılar.
Yaptığı konuşmada Gazi Belediyesi çatısı altında son 5 yılda birbirinden önemli projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı onlarca büyük projenin ve birbirinden önemli çalışmaların Gazi'deki büyük değişimi sağladığını ifade etti. İlkadım İlçesinin ekonomik, sosyal ve nüfus özellikleri hakkında da bilgi veren Başkan Kaldırım, "Onlarca ilden daha büyük olan İlkadım İlçesi 305 Bin nüfuslu dev bir yaşam merkezi. Bu yaşam merkezini önce bölgemizin sonra da ülkemizin en önemli yaşam merkezlerinden biri haline getireceğiz. Halkımızdan aldığımız destek ortada. Bizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle kucaklayan İlkadım İlçesi halkı, 29 Mart 2009 seçimlerinde büyük bir rekora da imza atmamızı sağlayacak" dedi.

EV TOPLANTISI VE HASTANE ZİYARETİ
Esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarına devam eden Süleyman Kaldırım, sanayi esnafını gezdi. Akşam saatlerinde de ev toplantılarını gerçekleştiren Başkan Kaldırım, İlkadım ilçesinin büyük değişimi için geri sayıma başladıklarını ifade ederek, "Sadece 22 gün sonra İlkadım İlçesinde büyük değişim ve gelişim başlayacak" diye konuştu. Özellikle sanayi esnafının yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Kaldırım, kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi.
İlkadım ilçesinde bulunan hastanelere yönelik ziyaretlerini sürdüren Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Gazi Devlet Hastanesi ve Mehmet Aydın Devlet Hastaneleri ziyaretlerinin ardından Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Samsun Diş Hastanesini ziyaret etti. AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'ün de bir bölümüne katıldığı ziyaretlerinde hastane başhekimleri ve hastane çalışanlarının yanı sıra hastaları ve hasta yakınlarını da ziyaret eden Başkan Kaldırım, İlkadım ilçesinin eğitimde, ekonomide olduğu gibi sağlıkta da Karadeniz Bölgesi'nin önemli merkezlerinden birisi olduğuna dikkat çekti. Hastalardan durumları hakkında bilgi alan Başkan Kaldırım, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 12:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?