6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Seda Sayan'dan "roman" şov

Samsun'da sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan, oynadığı 'roman havasıyla' dikkat çekti.

Denizbank'ın, Tarım Şenliği kapsamında düzenlediği konser, Samsun Amfi Tiyatro'da yapıldı. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde Samsunlular, Seda Sayan'ın söylediği eski ve yeni şarkılarıyla coştu.

Eski ve yeni şarkılardan oluşan repertuarıyla hayranlarının karşısına çıkan Seda Sayan, performansıyla göz doldurdu. Sahneye, iki roman sevgiliyi çıkaran Seda Sayan, eylül ayında başlayacağı programında ise genç çiftlere evlendirme sözü verdi. Ardından çalınan roman havasında oynayan Seda Sayan, şov yaptı.

Ünlü sanatçı Sayan, taşkınlık yapan bazı hayranlarını ise sık sık uyardı. Seda Sayan'ın şarkı söylemesinin ardından sahneye çıkan Onur Şan, sürpriz yaptı. Birlikte dans edip şarkı söyleyen evli çift, sevenlerince uzun süre alkışlandı.

1 Eylül tarihinde programına başlayacağını belirten Seda Sayan, "Sevenlerim, çok büyüm sürprizlerime açık olsunlar. Mutlu bir evliliğim var. Beni anlayan bir eşe sahibim. Ben çok iddialı bir laf söyledim. Dedim ki, 'bu zamana kadar hem kadın hem erkektim ama şimdi ise ilk defa kadınım.' Allah razı olsun eşimden. Düzgün ve güzel terbiyeli yetiştirilmiş" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 13:54:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurbanu özdemir ve ayşenur ünsal IP: 88.232.204.xxx Tarih : 1.11.2008 19:56:26

bizde konserdeydik ama malesef ünlü olamadık. Biliyomusunuz biz çarşamba havalanında onur şanla konuşmuştuk seda abla sizi çokkkk seviyoruz.işallah bidaha samsuna gelirsiniz sizin hayranınız çok.konser gecesi unutulmaz çok güzeldi ve güzeldiniz.