3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Şehidin evine ateş düştü

ŞEHİDİN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Kastamonu'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıda şehit olan polis memurunun Samsun'daki baba evine ateş düştü.

Konvoya saldırıda şehit düşen şehit düşen 10 yıllık polis memuru Recep Şahin'in Havza ilçesi Orhaniye köyündeki baba ocağında hüzün hakim. Şehit Recep Şahin'in babası Nuri Şahin, annesi Aynur Şahin, babaannesi Tenzile Şahin acılı haberi aldıktan sonra fenalaşınca Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 6 çocuklu ailenin evine Türk bayrağı asıldı.

15 haneli köydeki komşular ve çevre illerdeki akrabalar da taziye ziyareti için eve akın etti. Aile yakınlarının çoğunun fenalık geçirmesi nedeniyle evde taziyeleri, komşular ve akrabalar kabul etti.

Köyde cenaze merasimi için hazırlıklar başlatılırken, hastaneye giden Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve emniyet mensupları, aileyi ziyaret etti. Bakan Demir, hastanedeki anne Aynur Şahin'in yanına giderek başsağlığı diledi. Belinden rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen anne, "Yavrum sana nasıl kıydılar. Yalnız kaldın oralarda' diyerek gözyaşı döktü. Nefes darlığı çeken baba Nuri Şahin'i ziyaret Bakan Demir, "Vatan sağolsun" sözleriyle karşılaştı.

Bakan Demir, büyük üzüntü yaşadıklarını kaydetti.

Yarın şehit için Havza ilçesinde ve evinin önünde tören düzenlenecek. Şehidin küçük kardeşi olan güvenlik görevlisi Tarık Şahin'in 10 gün sonra evleneceği, şehidin de bu yüzden baba evine gelmeye hazırlandığı öğrenildi.

ŞEHİDİN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİDİN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİDİN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 23:40:02
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 12:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?