6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şehir Kulübü Restoranı açıldı

Samsun Şehir Kulübü Restoranı yeniden düzenleyerek hizmete açıldı.

Samsun Şehir Kulübü Restoranı'nın işletmeciliğini alan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Eyüp Güler ile eşi Gevher Güler, restoranın tadilatını yaptırdıktan sonra açılış kokteyli düzenledi.

Restoranda yapılan açılış kokteyline Eyüp ve Gevher Güler çiftinin yanı sıra, eski Devlet Bakanı Hüseyin Özalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Kutlukent Belediye Başkanı Hayatı Tekin, Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun, oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Eyüp Güler, "Önceki yaptığımız hizmetlerimizde olduğu gibi yine Samsun adına 1 hafta gibi kısa bir zamanda güzel bir mekan kazandırdığımız için mutluyum. Tadilatın ardından burası Türkiye'nin en güzel mekanlarından biri haline geldi" dedi.

Ardından konuşan Gevher Güler ise Samsun şehrine yeni anlayış ve yeni yüzüyle hizmet vereceklerinden dolayı mutlu olduğu söyledi. Açılışın ardından katılanlara kokteyl verildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 23:20:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?