6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şehit babası Samsun'u temsil edecek

Şehit babası Fikret Sandıkçı, Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen 90 bin Mehmetçik anısına 'Türkiye Sarıkamış Şehitlerine Yürüyor Anma Programı'na katılarak Samsun'u temsil edecek.


Kars Valiliği'nce, Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen Mehmetçikler anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da 27-28 Aralık tarihinde yapılacak olan 'Türkiye Sarıkamış Şehitlerine Yürüyor Anma Programı'na Samsun'dan Şehit babası Fikret Sandıkçı katılacak.


2005 yılında İstanbul'da görev yaparken kapkaççılara müdahale sırasında girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Mehmet Sandıkçı'nın babası olan Fikret Sandıkçı, programa katılacak olmasının kendisi için büyük onur olduğunu söyledi. Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(EMŞAD) Samsun Şubesi'ni temsilen Türkiye Sarıkamış Şehitlerine Yürüyor Anma Programı'na katılacağını ifade eden Fikret Sandıkçı, bu akşam Kars'a otobüsle hareket edeceğini belirterek, "İlk kez bu anlamlı yürüyüşe katıldığım için gururlu ve mutluyum. EMŞAD Başkanı Bilal Erim, bu yürüyüşe katılmayı teklif etti. Ben de Sarıkamış'ta şehit babası olarak şehitler için yürümeyi seve seve kabul ettim. Amacımız şehitlerimizi anmak" dedi

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 14:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?