6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şehit ve gazi çocuklarına anlamlı yardım

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Samsun Şubesi ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) Samsun Şubesi işbirliğinde, 40 şehit ve gazi çocuğuna kırtasiye yardımı yapıldı.


EMŞAD Samsun Şube Binası'nda yapılan kırtasiye yardımına EMŞAD Samsun Şube Başkanı Bilal Erim, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak ile çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı.


Kırtasiye yardımını geleneksel hale getirildiklerini belirten Metin Çağlarırmak, "Bizim yaptığımız yardım, diğer sivil toplum kuruluşlarına bir mesajdır. Çocukların ihtiyaçları da bununla sınırlı değil. Amacımız, eğitim aşamasında olan çocukların eğitime en iyi şekilde kazandırmaktır" dedi.


Şehit ve gazi ailelerinin öğrencilerine yardımlarının ilerleyen günlerde artarak devam edeceğini belirten Bilal Erim ise paketlerin içinde 200 adet defter, 500 adet kurşun kalem, 84 adet kırmızı kalem, 48 adet cetvel 48 adet silgi, 48 adet kalem tıraş, yapıştırıcı ve bant yer aldığını kaydetti.
Konuşmaların ardından şehit ve gazi çocuklarına kırtasiye paketleri dağıtıldı.

İha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 15:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?