6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Semiz'den 'delege' açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, teşkilat binasında düzenlediği basın toplantısında, "Seçilmiş olan delegelerin iptalini isteyenler, şimdi bu delegelerden ilçe başkanlığı seçiminde nasıl oy isteyecekler" dedi.


AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nın 08 Kasım 2008 tarihinde 3. Olağan Kongresi'nin yapılacağını hatırlatan İbrahim Semiz, "Bafra'da teşkilatımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, İl Genel Meclis ve belediye meclis üyeleri ile birlikte uyum içinde çalışmalarımız devam ediyor. Biz her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. Bafra'da yapılan her hizmetin altında da bizim imzamız vardır" diye konuştu.


AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, şunları söyledi: "Delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla mevcut yönetimi parti genel merkezine iş adamı Asım Kurtoğlu şikayet etti. İlçe başkanlığı seçimi ikimiz arasında gerçekleşecek. Şikayet üzerine Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın yaptığı araştırmada, delege seçimlerinin usulüne uygun olarak yapıldığı tespit edildi. Delegeleri şikayet eden arkadaşımız, delegelerden şimdi nasıl oy isteyecek? Genel merkezimizden gelen listede 398 delege var. Bu listedeki arkadaşlarımız ilçe başkanlığı seçiminde oy kullanacak."

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 11:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?