2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sergi açılışları tamamlandı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce açılan el sanatları sergileri tamamlandı.


10 gün süren sergi açılışlarının son gününde İncesu, Narlısaray Beldesi ve Sırbaşmak köylerindeki sergi açılışlarına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Kurtoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Köylerde açılan toplam 35 sergide 500 kursiyer belge aldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Kurtoğlu, son sergi açılışı yapılan Sırbaşmak köyünde yaptığı konuşmada, "10 gündür çok yoğun bir şekilde bayram havasında 35 köyü ziyaret etmiş bulunuyoruz. Vezirköprü halkı eğitime ve öğretime gerçekten çok duyarlı. Kendine imkan sunulduğu zaman bunları en iyi şekilde kullanıp fırsatları değerlendiriyor" dedi.


Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Nazım Kale de giyim, nakış ve yorgan kurslarından daha farklı kurslar da açıp özellikle gençlere gelecek yıllarda meslek edinebilecek beceriyi kazandırmak için gayret göstereceklerini dile getirdi.
Belge töreninden sonra serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Nazım Kale yaptı. Kursiyerler tarafından hazırlanan giyim kıyafetleri davetliler tarafından beğenildi. Merkez sergi açılışının ise 03 Haziran 2009 Çarşamba günü Halk Eğitim Müdürlüğü binasında yapılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 17:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?