6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Seri gasp zanlısına 24 yıl 2 ay hapis

Samsun'da bir hafta içinde 3 ayrı iş yerinden silahlı gasp olayına karıştığı iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan genç, toplam 24 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında, daha önceleri hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık Abdullah A. (21), "İşlediğim suçlardan dolayı pişmanım" dedi.


Mahkeme heyeti Abdullah A.'yı 3 ayrı silahlı gasp olayından toplam 24 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırırken, tahliyesine karar verdi. Abdullah A.'nın Yargıtay'ın cezayı onaması halinde yeniden cezaevine gireceği belirtildi.


Abdullah A.'nın, yaklaşık 22 ay önce Çiftlik Mahallesi Gürbüz Sokak'ta bir hediyelik eşya dükkanında tezgahtar Şerife Ö.'nün (21) silah kabzası başına vurularak 85 YTL para ve cep telefonunun gasp edilmesi, Hürriyet Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bir parfüm dükkanında tezgahtar Deniz M. ve Nilüfer K.'nin silahla tehdit edilerek 80 YTL paranın gasp edilmesi, Bahçelievler Mahallesi Lise Caddesi üzerinde bulunan bir çiçekçi dükkanında misafir olarak bulunan İlknur K.'yi (35) silah tehdidiyle kolunda bulunan piyasa değeri 3 bin 500 YTL olan hazır bileziklerin gasp edilmesi olayına karıştığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 19:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?