2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sevgili katili tutuklandı

Samsun'da aracına ve evine haciz koyduran sevgilisini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun polisinin bu ilde yaklaşık 16 ay önce sağlık ocağı lojmanları önünde tabancayla aracının içinde öldürülmüş olarak bulunan ve intihar ettiği zannedilen sağlık memuru Salih Karagöz'ün (34) ölümünü şüpheli bulması üzerine yaptığı takip ve inceleme sonucu öldürülen şahsın eşi Ayfer Yılmaz Karagöz'ün (30) de Samsun'da öldürüldüğünü tespit etmişti.

Yakalanan katil zanlısı Mustafa D.(41), önceki gün sabah saatlerinde öldürdüğü kadının cesedinin bulunduğu yeri polise ve jandarma ekiplerine göstermişti. Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanması tamamlanan Mustafa D., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Mustafa D. de, Giresun'da kafasından vurulmuş olarak bulunan sağlık memuru Salih Karagöz'ün öldürülmesi olayıyla ilgili bir bulguya rastlanmadı. Zanlı, sevgilisi Ayfer Yılmaz Karagöz'ü öldürdüğünü kabul ederken, eşinin öldürülmesi olayına karışmadığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Mustafa D., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından, "Ayfer Yılmaz Karagöz'ü öldürmek" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 18:51:53
Güncelleme :6 Haziran 2009 Cumartesi 19:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?