3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Sevgili katiline 15 yıl hapis

Samsun'da kendisinden ayrılmak isteyen iki çocuk annesi sevgilisini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan genç, yargılandığı mahkeme tarafından 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde 30 Ocak 2010 tarihinde meydana gelen olayda, fırında çalışan Şenol A. (23), kendisinden ayrılan 2 çocuk annesi sevgilisi Serpil Şen'i (36) evinde kolundan ve karnından bıçaklayarak öldürdü.

Olaydan sonra tutuklanan Şenol A.'nın Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması bugün sona erdi.

Kendisini savunan Şenol A., "Serpil ile birlikte daha önce aynı fırında çalıştık ve birbirimizi seviyorduk, evlenecektik. Ben çalışmak için Bitlis'e gittim. Burada fırında çalışırken Serpil'in talebi doğrultusunda kendisine 4 bin TL para gönderdim. Samsun'a döndüğümde Serpil'in evine gittim. Benimle evlenmeyeceğini, çalıştığı fırındaki kişi ile evleneceğini ve benim gönderdiğim parayı bu kişiyle eğlence kulüplerinde yediğini söyledi. Yüzüme tükürüp hakaret edince kendimi kaybettim ve bıçakladım. Ne kadar bıçak vurduğumu hatırlamıyorum. Pişmanım" dedi.

Mahkeme heyeti Şenol A.'yı 'hafif tahrik altında adam öldürmek' suçundan 15 yıl hapis, cinayette kullandığı sustalı bıçak suçundan da 10 ay hapis ve 500 TL de adli para cezasına çarptırdı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 15:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?