6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şevval Sam, hayranlarını çoşturdu

Ünlü sanatçı Şevval Sam, Samsun'da verdiği konserde hayranlarına unutamayacakları dakikalar yaşattı.


Şevval Sam, çıkardığı İstanbul's Secrets albümüyle Karadeniz'de düzenlediği konser turlarının 3.'sünü Samsun'da gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde verdiği konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Şevval Sam, albümünde yer alan parçalar ile Türkiye'nin bütün yörelerinden türküleri seslendirdi. Özellikle konserde Karadeniz müziğine ağırlık veren Sam, kendi yapmış olduğu bestelerinden parçaları da okudu.


Samsunlu hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü sanatçı, konserde dinleyicileriyle beraber horon da oynadı. Kanserden hayatını kaybeden Kazım Koyuncu'nun şarkılarını da seslendiren Şevval Sam, duygulu anlar yaşadı. Konserinin sonunda açıklama yapan Şevval Sam, Karadeniz'e gelmeyi çok istediğini, bunu gerçekleştirip konserlerine Trabzon ve Ordu'yla başlayıp Samsun'la devam ettiğini söyledi. Beklemediği sıcak ilgi ve coşkuyla karşılandığını belirten Şevval Sam, "Bugün Samsun'da horanlar oynadık, benim için çok büyük bir mutluluk.

Karadenizli olmamama rağmen, Karadenizli izleyici beni bu kadar bağrına basması benim için çok önemlidir. Bu günümü çok mutlu bitirdim. İlk başta Samsun seyircisini memnun edemeyeceğim diye düşünüyordum, korktum açıkçası. Konser içinde alkışlar çok coşkuluydu, umutlandım ve zaman ilerledikçe aramızda bir bağ oluştu. Konserin finalinde Samsunlu seyircinin gerçek duygularını görmüş oldum, hep beraber horonlar oynayarak konseri bitirdik. Samsun seyircisiyle müthiş bir güzel elektrik yaşadık. Ben çok mutluyum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 14:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?