6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Şeytanından bulsun'

Samsun'da 85 yaşındaki bir kişi, kendisini evlendirmek vaadiyle 8 bin YTL dolandıran şahsın tutuklu olarak yargılandığı davada, "Şeytanından bulsun" diye beddua ederek şikayetinden vazgeçti.


Düzce'de ikamet eden Şakir T. (85), 4 yıl önce kendisini evlendirme vaadiyle toplam 8 bin YTL parasını alıp tehdit edip senet imzalattığını iddia ettiği Ünsal A.'dan şikayetçi oldu. Ancak Ünsal A., olaydan sonra kayıplara karıştı. Bir süre önce yakalanarak tutuklanan Ünsal A. ile kendisine yardım ettiği iddia edilen eşi Semra A.'nın, Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.

Bugün görülen davaya katılan Şakir T., Ünsal A.'nın kendisine 2 ayrı bayan gösterip onlarla evlendirmek vaadiyle hem tehdit edip senet imzalattığını ve toplam 8 bin YTL parasını dolandırarak aldığını ileri sürdü. Duruşmada üzerinden uzun zaman geçtiği için Semra A.'yı teşhis edemediğini söyleyen Şakir T., şikayetinden vazgeçtiğini belirterek, "Beni dolandırdı ve paramı da geri vermedi. Ancak ben kendisine şeytanından bulsun diyorum" diye beddua etti.


Ünsal A. ve Semra A. haklarındaki suçlamaları kabul etmezken, mahkeme heyeti Semra A.'nın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 20:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?