6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şıhlı Köyü 5. Yayla Şenlikleri

Samsun'un Ladik İlçesi Şıhlı Köyü'nde 5.'si düzenlenen yayla şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Geleneksel hale getirilen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Şıhlı Köyü Yayla Şenlikleri, renkli görüntülere sahne oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan organizasyonda milli takımı temsilen yüzlerinde maske ile sahaya giren Canik Amatör Futbol Takımı sporcularının, taşıdıkları pankartta Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle verdikleri başsağlığı mesajı duygulu sahnelere sebep oldu.

5.'si düzenlenen şenlikte ağalığı üstlenen ve gerekli bütün ihtiyaçları karşılayan Erol Özkan, maddi hiçbir beklentisinin olmadığını, sadece tüm köy halkının birlik beraberlik adına kaynaşmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Özkan, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Şenliğe katılan Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan da coşkulu kalabalığa seslenerek, Şıhlı Köyü'nün oluşturduğu birlik beraberlik görüntüsüne hayran kaldığını dile getirdi.

Daha sonra düzenlenen yoğurt yeme, yumurta taşıma, halat ve güreş müsabakaları çekişmeli geçti. Son bölümde çekilen halaylar ve oyunlar şenliğe ayrı bir renk kattı.

Zaman
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 10:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?