6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Silahla yaraladı serbest bırakıldı

Samsun'da çıkan kavgada kendisini bıçaklayan şahsı tabancayla yaralayan genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Hastane Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede dün akşam meydana geldi. Hakan Ç.(25), kahvehanede çalışan Emre A. ve Tayfur B. (26) ile masada yemek yedikleri bir sırada kahvehaneye gelen Cüneyt K.(29) ve kardeşi Gökhan Ç.(26) yemek yüzünden söz konusu şahıslarla tartıştılar. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan K., üzerinde taşıdığı bıçakla Hakan Ç.'yi bıçaklamak isterken olaya müdahale eden İdris A.'yı (33) elinden yaraladı.

Bu sırada bıçaklı saldırısını sürdüren Gökhan K., Hakan Ç.'yi de çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hakan Ç., kendisini bıçaklayan Gökhan K.'ye tabancayla ateş açarak sol bacağından yaraladı. Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan Hakan Ç., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hakan Ç., olayda kendisinin bıçaklandığını ve canını kurtarmak için tabancayla ateş açtığını söyledi.

Hakan Ç., mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 01:20:10
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 01:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?