6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Silahlı saldırgan gözaltında

Samsun'da 5 ayrı suçtan aranan ve son olarak bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan ve bu olayın devamında dayısının silahlı saldırıya uğrayarak ölmesine, kardeşinin de yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen genç ve arkadaşları yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce saat 23.30 sıralarında Hastane Mahallesi Fatih Rüştü Zorlu Caddesi'ndeki Rita Büfe'den bira almak isteyen Burak Ç. (26), büfe önünde uğradığı silahlı saldırıda sağ dizinden yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Burak Ç., kendisini büfecinin yeğeni Oktay A.'nın (20) vurduğunu iddia edince, bu olaydan 1.5 saat sonra silahlı saldırıya uğrayan Oktay A.'nın dayısı Mustafa Tevetoğlu (43) hayatını kaybetmiş, kardeşi Şeref Kerem A.(23) ise yaralanmıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olaydan sonra kaçan Oktay A. ile Oktay A.'nın dayısı ve kardeşini vuran kimliği belirsiz şahısların peşine düştü.

Oktay A. ile Enes T., Nursel A. ve Eren U., 4 adet tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 19:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?