2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Silahlı saldırı kurbanı toprağa verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde dün cinnet geçiren bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden genç Sadık Altınkaymak, bugün toprağa verildi.


Sadık Altınkaynak’ın cenazesi Kemalpaşa Mahallesi’ndeki evinden alınıp Kemalpaşa İyigün Kaşıkçı Camisi’ne getirildi. Burada kılınan öğle namazına müteakip Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.

Sadık Altınkaynak evli, Serap (5), Sezgin (3) adında iki çocuk babasıydı.
Bafra’da bir lokantanın dış servis elemanı Sadık Altınkaynak, dün gittiği çay ocağında cinnet geçiren Ahmet Faruk Keçeli’nin silahlı saldırısı sonucu yaralanmış ve Bafra Nafız Kurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Durumu ağır olan Sadık Altınkaynak, OMÜ Tıp Fakültesi’ne sevk edilmiş ve ameliyata alınmıştı. Talihsiz genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.


Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi, Sezer, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, eski Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 18:37:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?