6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Sınavlarda dereceye girenlere ödül

Samsun'da, Öğrenci Seçme Sınavı(ÖSS) ve Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavı'nda(OKS) dereceye giren öğrenciler kitapla ödüllendirildi.

Samsun'da eğitim görerek Türkiye'de ilk 100 arasına giren 16 ÖSS ve OKS'de Türkiye 1. olan 2 öğrenci ve aileleriyle birlikte Samsun Vali Vekili Ramazan Aksoy'u ziyaret etti. Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de katıldı.

OKS'de Bafra Özel Delta İlköğretim Okulu öğrencisi Burak Ceyhun Karaca ile Özel Ezgililer İlköğretim Okulu öğrencisi Bahadır Şeker, Türkiye'de 97 birinci arasına girerek büyük başarı örneği gösterdi.

Yeni yılda sınavda başarı elde edenlerin çeşitli yerlerde kayıtlar yapılacağını ve hayata önemli derecede yön verileceğini belirten Vali Vekili Ramazan Aksoy, "Herkesin, hayatınızda amaçları olacak. Bir amaç seçerseniz, sanki amacınız eriştikten sonra gidilecek bir başka nokta olmayacak gibi görünecek. Seçilen hedefler ise çeşitli olmalıdır. Türkiye çapında dereceye giren öğrencilere kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

ÖSS'de ise Samsun'dan ilk 100 arasına giren 14 öğrenci ve OKS'de Türkiye 1. olan 2 öğrenci, Vali Vekili Aksoy tarafından kitapla ödüllendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 17:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?