6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Sizinkiler' turnesi Samsun'da

"Sizinkiler Projesi" kapsamında Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) oyuncuları tarafından sahnelenen müzikli çocuk oyunu "Altın Çiçeğin Peşinde", İstanbul dışında ilk kez Samsun'da çocuklarla buluştu.


Koç Holding'in 80. yıl kutlamaları çerçevesinde başlattığı ve 2 yılda 100 binin üzerinde çocuğa ulaşan 'Sizinkiler Projesi'nde, 2008 turne programı 11 Ekim'de İstanbul'dan start aldı. 'Sizinkiler Projesi' kapsamında BKM oyuncuları tarafından sahnelenen müzikli çocuk oyunu 'Altın Çiçeğin Peşinde', Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) Samsunlu çocukların karşısına çıktı. Çocuklar, BKM oyuncuları tarafından sahneye konan müzikli çocuk oyununu izlerken eğlenceli saatler geçirdiler. Oyunu aileleriyle birlikte
izleyen çocukların oyunu sık sık alkış ve kahkahalarıyla kesmeleri renkli görüntülere yol açtı. AKM'de ayrıca pedagog Elif Koca, fuaye alanında çocukların aileleriyle sohbet toplantıları gerçekleştirdi.


Oyunun yönetmeni Caner Alkaya, Anadolu'daki çocukları çok önemsediklerini, onların tiyatroya olan özlemini ve tiyatro aşklarını biraz olsun gidermek için bu oyunlarını sergilediklerini söyledi.


Ücretsiz olarak sahnelenecek "Altın Çiçeğin Peşinde" müzikli çocuk oyununun bu yıl 7 bölgede, 20 ilde 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşması bekleniyor.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 09:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?