2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SKM açılışları devam ediyor

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından halka hizmetlerin tanıtılması adına Seçim Koordinasyon Merkezlerinin(SKM) açılışları sürdürülüyor.


Şeker Ahmet Sokak üzerinde bulunan SKM'nin açılışına AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Genç, partililer ve Gazi Osman Paşa Mahalle sakinleri katıldı. Yoğun ilginin yaşandığı SKM açılışında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, AK Parti'nin Canik'te ve Samsun'da oy oranlarının yüksek çıkması ile Ankara'da iş yapma güçlerinin artacağını ve bunun da Samsun'a ve Canik'e daha fazla hizmet anlamı taşıdığını söyledi. Şahinoğlu, "5 yıl önce Canik, Samsun'un arka bahçesi konumunda idi. Ama bugün, değişim ve gelişimin adresi haline geldi. Bu hizmetlerin burada devam etmesi ve Canik'in Karadeniz Bölgesi'nin incisi haline gelmesi ve hizmete sahip çıkılması adına bu halkımıza çok büyük görevler düşüyor. İnsanca yaşama hakkı adına, hizmeti kim veya kimler getirirse getirsin ona sahip çıkmalısınız. Siyasette farklılıklar demokrasinin gereğidir. Ama şu gerçeği hiç unutmayın. Türkiye'de yerel yönetimlerin yani belediyeciliğin adresi AK Parti'dir. Çünkü belediyecilik bizim işimiz. Belediyecilikte biz kendimizle yarışıyoruz. Samsun'da ve Canik'te yaşanan değişimler bunun en güzel örneğidir. Hizmette birlik önemli. Sizler 2004 yılında tercihinizi birliktelikten yana kullandınız ve bu hizmetler geldi Canik'e. Bu birlikteliğin devamı adına büyük düşünmek zorundayız" dedi.
"2004 yılında Canik'te sizler değişimin ateşini siz yaktınız" diyen AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, muhalefete yüklenerek şunları söyledi: "10 yıl Canik'e hizmet ettim diyerek övüneceksiniz ve ondan sonrada yaşamak için başka bir bölgeyi tercih edeceksin. Bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamış değiliz. Seçime 6 ay kala Canik'e misafir olan arkadaşlarımıza misafirlik görevini sizler sonlandıracaksınız. Samsun'da hizmetin adresi haline gelen Canik'te değişim ve gelişim, ilçemize tesis edilen barış ve huzurlu ortamından kaynaklanmaktadır. Bu huzuru devamı adına sizlere çok büyük görevler düşüyor” diye
konuştu.


Mart ayının Türk tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise şunları söyledi: "18 Mart'ta Türkler, varoluş destanı olarak Türk tarihe geçen Çanakkale Zaferi'ni yaşamıştır. İşte Canikliler de 28 Mart 2004 tarihinde de tercihlerini değişim ve gelişimden yana kullandı. AK Parti'nin Türkiye'yi aydınlattığı gibi, sizlerde Canik'i aydınlattınız. Çünkü sizler arka bahçe yatırımlarından çok çektiniz. 2004 yılında sizler bunlara 'dur' dediniz ve yaşadığımız Canik'i sizlerin de katkıları ile yeniden imar ettik. İlçemize 70 yıllık cumhuriyet tarihinde kazanılan yatırımlardan daha fazla yatırım gelmiştir. Bunu sizler bizzat yaşayıp görüyorsunuz. Canik'te hangi sokağa gidersiniz gidin, mutlaka bir hizmetimizi bulacaksınız. Çünkü 5 yıldır gece gündüz demeden çalışarak, girmediğimiz cadde ve sokağımız kalmadı. Bunu aydınlık bir Canik için yaptık."

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 19:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?