2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SMMMO'dan Kefeli'ye ziyaret

Samsun Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Havyalı, Meclis Başkanı Zekeriya Yazıcı, SMMMO Çarşamba Temsilcisi Atilla Tekcan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli'yi makamında ziyaret ederek, yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik etti.


Ziyarette bir konuşma yapan SMMMO Başkanı Ahmet Hayvalı, "Kardeş odamız olan, Çarşamba TSO'nun başarılarıyla gurur duymaktayız. Ülke genelinde ilk 30 oda arasına giren kardeş odamızın başarıları takdire şayandır. Biz muhasebeci ve mali müşavirler olarak, Çarşamba TSO'da Kefeli başkanımın yönetime gelmesiyle başlayan değişim sürecinde, artan hizmet kalitesini en iyi şekilde görebiliyorduk. Başkanımın şahsında, seçilen tüm arkadaşlarını tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Kefeli de, "2003 yılında meclis kararıyla odamızı, kardeş oda ilan eden ve her zaman yanımızda olan SMMMO'nun değerli başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?