6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Soca Boy ilgiden memnun

Fatih Reşadiye Spor Kulübü yararına düzenlenecek olan konserler için Samsun'da bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Soca Boy, Samsun'u gezmeye devam ediyor. Son olarak Süleymaniye Caddesi'ni gezen Soca Boy, burada bulunan mekanlarda oturarak Samsunlu gençlerle bir araya geldi.

Fatih Reşadiye Spor Kulübü Başkanı Ali Anıl'la birlikte cadde üzerinde kafelerde oturan ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ünlü şarkıcı, kendisiyle tanışmak isteyen 7 yaşındaki küçük Ahmet'in, sorularına İngilizce cevap vermesi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. "I Love You Soca" tezahüratlarıyla karşılanan Soca Boy, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

Bir anda tüm dünya listelerini alt üst eden şarkısı Shakaron-Makaron'u seslendiren Soca Boy, daha sonra gelen yoğun ısrar üzerine "Damat Halayı" adlı türküyü kendisini dinleyenlere seslendirdi. Gördüğü büyük ilgi karşısında mutlu olduğu gözlenen şarkıcının kendisine yapılan tezahüratları cep telefonuna çekmesi de gözlerden kaçmadı. Daha sonra Samsunsporlu taraftarlarla karşılaşan ünlü şarkıcı, kendisine armağan edilen Samsunspor atkısını havaya kaldırarak coşkusunu yapılan tezahüratlara eşlik ederek gösterdi.

Öte yandan 28 Aralık Pazar Günü, Fatih Reşadiyespor Kulübü'nün açılışına katılacak olan Soca Boy, burada vereceği konserle sevenleriyle buluşacak. Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Parkı'nda gerçekleşecek konsere tüm Samsunluları davet ettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Ali Anıl, "Hemşehrilerimize unutulmaz bir konser yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 14:09:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emin KUMAŞOĞLU IP: 141.196.101.xxx Tarih : 31.03.2012 11:21:45

S.Aleyküm.Tebrikler BÜYÜK BAŞKAN Seni ve senin nezdinde kulübünü gerçekten tebrik ediyorum.Yıllardır fatih mahalllesine spor ve diğer sosyal aktifitelerinle göstermiş oluğun çaba ve gayretler bir kulüb başkanlığının nasıl yapılacağını, herkezin görebilme açısından örnek teşkil etmiştir her zaman.Sporun dışında da yapmış olduğun Ramazanlar da ve diğer zamanlarda ki organizasyon ve aktifitelerin herkezce bilinip takdir ve duaları almak her yiğidin ( BAŞKAN