6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Soca Boy Samsun'da

Dünya ünlü sanatçı Soca Boy, konser vermek ve çeşitli ziyaretlerle bulunmak üzere Samsun'a geldi.

Fatih-Reşadiye Spor Kulübü Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında kulübün açılışı için Samsun'a gelen Soca Boy'un bir dizi ziyaretler yapacağı ve konser vereceği bildirildi. Samsun-Çarşamba Havaalanı'na saat 11.15'te uçakla gelen Soca Boy, sevenleri tarafından coşkuyla karşıladı.

Kulüp yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan dünyaca ünlü sanatçı Soca Boy, ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Soca Boy, 'Damat Halayı' parçasını Türkçe olarak söylemesi ise herkesçe beğenildi. Soca Boy'un, renkli kişiliği ve sıcak tavırları Samsunluların beğenisini kazanırken, ünlü sanatçıyla bol bol fotoğraf çektirme fırsatı buldular.

'Chacarron Macarron' şarkısıyla herkesin beğenisini kazanan Soca Boy, "Samsun'a ilk defa geliyorum. Hakikaten çok beğendiğim bölge burası. İsmini duyuyordum ama ilk defa bugün nasip oldu" dedi.

Samsun'da yaklaşık 1 hafta kalacak olan Soca Boy, hayranlarına ocak ayının başında Scooby Doo şarkısının çıkacağı müjdesini verdi. 28 Aralık Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Fatih-Reşadiye Spor Kulübü Başkanlığı'nın açılışı için kentte olan Boy, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret edecek, 2 Ocak günü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda ve 4 Ocak günü de Yaşar Doğu Spor Salonu'nda konser verecek.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?