4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Sokak sokak 'evet' oyu istedi

BAKAN DEMİR SOKAK SOKAK 'EVET' OYU İSTEDİ

Bayındırlık ve İskan bakanı Mustafa Demir, sokak sokak dolaşıp 'evet' oyu istedi, gençlerle köşe başında kaldırıma oturup sohbet etti.

Samsun'da anayasa değişikliğinde 'evet' tercihinin yapılması için ziyaretlerini sürdüren Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çok sayıda iş yerine uğrayan Demir, vatandaşların hal ve hatırlarını sorup, sorunlarını dinledi. Referandumda 'evet' tercihinin neden yapılması gerektiğini anlatan Demir, havanın sıcaklığına aldırmadan saatlerce ziyaretlerde bulundu. Demircide tartının üzerine çıkan Demir, kilosuna baktı, oto tamircisinde de LPG tankının

nasıl takıldığını konusunda bilgi aldı.

Canik İlçe Binası'nı ziyaret eden Bakan Demir, Yılmaz Hocaoğlu'ndan referandum çalışmaları hakkında bilgi alıp her insana ulaşılmasını istedi.

Daha sonra Belediyeevleri Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Bakan Demir, fırınada iftarlık pidelere baktı, diğer iş yerlerinde vatandaşlarla tokalaştı, fotoğraf çektirdi. Cadde üzerinde köşe başında oturan gençleri gören bakan Demir, gençlerin yanlarına giderek oturdu. Köşe başında oturarak kısa süreli de soluklanan Bakan Demir, sohbet ettikten sonra, ziyaretlerine devam etti.

Yaptığı ziyaretlerde büyük bir kesimin 'evet' teveccühüyle karşılaştığını belirten Mustafa Demir, "Halkımıza anayasa değişikliğinin ülke için ne kadar gerekli olduğunu anlatıyoruz. Bıkmadan usanmadan, kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

BAKAN DEMİR SOKAK SOKAK 'EVET' OYU İSTEDİ
BAKAN DEMİR SOKAK SOKAK 'EVET' OYU İSTEDİ
BAKAN DEMİR SOKAK SOKAK 'EVET' OYU İSTEDİ
BAKAN DEMİR SOKAK SOKAK 'EVET' OYU İSTEDİ
BAKAN DEMİR SOKAK SOKAK 'EVET' OYU İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 18:37:00
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 18:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 85.110.176.xxx Tarih : 17.08.2010 00:16:18

sayın bakan..samsun vekili oldugunu ancak secimden secime hatırlamasından dolayı kınıyorum..samsun ne halde oldugunu görebilmek için illede her ay secim falanmı olsa ney??..diger samsunun vekilleri de cıkacaktır yakında samsun meydanlarına caddelerine..malum secim nelere kadir oluyor vallaa..Altınkum bölgesinin yol ve toz sorunlarını ısrarla yazdım yıllardır..ve halende yazmaktayım.. sonuc kocaman bir sıffır..bimere yazdım..belediyelere yazdım..samsunun tüm vekillerine yazdım..yazdım yazdım..herkez kulaklarını ve gözlerini tıkadılar..halen yaz aylarında toozzz..kış aylarında çammurla mücadele etmekteyiz...ve samsunda akp li vekillerden cıt cıkmıyor..hem iktidar hem güclü laflar etmekteler..icraat tarafına gelince sadece özzeell ve torpilli kışılerin kapıönleri asfaltllanmakta.. yalanım varsa öyle olayım yanii..ALTINKUM bölgesini bi incelerseniz göreceksiniz..akp li büyükşehirin himayesindeki yollar bu yollar..milyon eurolar hafif kanıı arabasına..sanradanda evt bekleyin bakalım..51% --49 % olsunki ..  vekilllerr bi sirkelensin..Başbakan bi hesap sorsun bu vekillerden..neden böyle olsu samsunda diye..saygılarr(unutmadan asfalt sezonu bittii bitecek haa)